Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής σχετικά με τη μεταφορά της έδρας του Μποδοσάκειου

Η κυβέρνηση, ο υπουργός Υγείας κ. Λυκουρέντζος και οι συναρμόδιοι Υπουργοί, μη αναλογιζόμενοι την κρίσιμη ώρα της οικονομικής κρίσης για τη χώρα μας, αποφάσισαν να παίξουν χαρτοπόλεμο με την υγεία.

Αντί για προτάσεις και λύσεις που αφορούν στην καλύτερη οργάνωση των Νοσοκομείων, προσπαθούν να αποδείξουν ότι λειτουργούν αποτελεσματικά, αρκούμενοι σε αποφάσεις μεταφοράς ή συγχώνευσης των εδρών.
 
Οι εισηγητές αρμόδιοι σε θέματα υγείας, τοπικοί και άλλοι σε κεντρικό επίπεδο, υπερασπίζονται αδικαιολόγητα τις διαχρονικές ταχυδακτυλουργίες ως βέλτιστες τεχνοκρατικές λύσεις, υποτίθεται  με στόχο την σωστή λειτουργία στα θέματα υγείας.  Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, αντί να σταθούν ανάχωμα προστασίας των συμφερόντων των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας, διευκολύνουν με τη στάση τους καταστροφικές λύσεις, προκειμένου να τις καταδικάσουν στην πορεία για πολιτικό όφελος.
 
Η Αντιπολίτευση της κυβέρνησης δεν χρειάζεται να κουράζεται, ο κ. Λυκουρέντζος και οι συνεργάτες του είναι βέβαιο ότι δούλεψαν πολύ καλύτερα γι’ αυτούς.
 
Όσο για την Δημοτική Αρχή, χάνει τελείως την εμπιστοσύνη της στους αρμόδιους για την τύχη του τόπου μας, απομακρύνεται από την τακτική του διαλόγου και της επιχειρηματολογίας και χαρακτηρίζει αναξιόπιστους όσους εξαπατούν και πλήττουν την τοπική κοινωνία. Ξεκινά την λειτουργία της σε άλλη βάση εντελώς ανεξάρτητα.
 
Για όσους νομίζουν ότι η αυτοδιοίκηση είναι ανήμπορη και θα σκύψει το κεφάλι, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος. Οι λύσεις μιας νυχτός με καθησυχασμό και αποπροσανατολισμό θα απαντηθεί σκληρά με πράξεις και όχι με λόγια.
 
Όσοι θεωρούν επίσης, ότι βρέθηκε άλλη μια ευκαιρία για κορόνες και αναθεματισμούς προς λάθος κατεύθυνση με πολιτική σκοπιμότητα, να ξέρουν ότι στην υγεία των πολιτών δεν χωρούν παιχνίδια και θα είμαστε εξίσου σκληροί και στους εκμεταλλευτές της αποδυνάμωσης του τόπου μας και της κάθε στέρησης παροχών στους πολίτες μας.
 
Το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα με συνεχή αναβάθμιση,  χάρη στους γιατρούς του, το νοσηλευτικό προσωπικό, τη Δημοτική Αρχή, το σύνολο των πολιτών που εξυπηρετείται σε αυτό, χάρη σε ολόκληρο το Δήμο Εορδαίας.
 
Οι ταχυδακτυλουργίες υποβαθμίζουν τους εμπνευστές τους και όχι το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.

Η Δήμαρχος Εορδαίας
Παρασκευή Βρυζίδου

Η εκτελεστική επιτροπή

-Σοφοκλής Σιδηρόπουλος
-Χαράλαμπος Παναγιωτίδης
-Στέφανος Μπίγγας
-Απόστολος Καλαϊτζόπουλος
-Ισαάκ Τσολακίδης
-Γεώργιος Βασιλειάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.