Ευχαριστήριο του Ερυθρού Σταυρού σε όσους στήριξαν το έργο του



Το  Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Κοζάνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και φέτος όλους όσους, άνοιξαν την πόρτα της καρδιάς τους και ενίσχυσαν το έργο του Ερυθρού Σταυρού τόσο στον Ετήσιο  Έρανο, όσο και στη συλλογή τροφίμων για τους εμπερίστατους συμπολίτες μας. Η πόλη μας έχει παράδοση στη φιλανθρωπία και πιστεύουμε ότι σε τέτοιες δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε όλοι, θα σταθούμε αλληλέγγυοι και πάντα θα υπάρχουν πραγματικοί άνθρωποι, που θα προσφέρουν ακόμη και από το υστέρημά τους για την ανακούφιση όσων συνανθρώπων μας χρειάζονται βοήθεια.
                
Επίσης ευχαριστούμε θερμά:

·         Τους ιδιοκτήτες των Super Markets: «Μασούτης», «Βερόπουλος», «Μαρινόπουλος», «Γαλαξίας» και «Αρβανιτίδης», «Γρηγοριάδης» για την ευγενή καλοσύνη τους να επιτρέψουν στις Εθελόντριές Αδελφές μας να συλλέξουν τρόφιμα στις εισόδους των καταστημάτων τους.
·         Τους ιδιοκτήτες των κρεοπωλείων «Χατζηζήση Ρούσσα & Σία» και Παπανικολάου Δημήτριο από τη Σιάτιστα Κοζάνης για τη δωρεάν διάθεση κρέατος.
·         Το Ζαχαροπλαστείο «Αμορίνο».
·         Το Αρτοποιείο «Σουσάμι άνοιξε», για την προσφορά ψωμιού.
·         Τον κ.Λιμνίδη Σίμο ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων «Funny Bunny» για τη δωρεάν διάθεση παιχνιδιών.
·         Τους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης για την προσφορά ελαιολάδου.
·         Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 6ου Νηπιαγωγείου Κοζάνης, για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης.
·         Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Καρυδίτσας για την προσφορά τροφίμων για άπορες οικογένειες.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την προβολή και δημοσιοποίηση των δράσεων και των πρωτοβουλιών του Ε.Ε.Σ.

Στόχος μας να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των ανθρώπων που τόσο υποφέρουν σήμερα. Σας θέλουμε συνοδοιπόρους στα μονοπάτια της προσφοράς με ανοιχτά τα χέρια και την καρδιά.

Το Δ.Σ.
ΕΕΣ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.