Προσφορά «ζωής» από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης: Δώρισε έναν απινιδωτή στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Βίντεο



Έναν απινιδωτή πρόσφερε η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης. Πρόκειται για μία φορητή συσκευή η οποία μπορεί να σώσει ζωές ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Με αφορμή την παράδοση του απινιδωτή ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Σόκουτης συνεχάρη τα μέλη της ομάδας για το σπουδαίο έργο και την πολύτιμη βοήθεια που παρέχουν σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ευχαριστίες εξέφρασαν από την πλευρά τους και τα μέλη της Ομάδας Διάσωσης για την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, τονίζοντας ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με εντιμότητα και σεβασμό.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – παράρτημα Κοζάνης, στελεχώνεται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες διασώστες με άριστη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση, οι οποίοι εκπαιδεύονται συνεχώς και ενεργούν με εθελοντική συνείδηση.

[iframe width=”590″ height=”443″ src=”http://www.youtube.com/embed/r9WEqG-EIPk?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.