Χριστουγεννιάτικη συναυλία την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας



Το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας στα πλαίσια των προγραμματισμένων εκδηλώσεών του, διοργανώνει τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12.00  το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Στη συναυλία θα παρουσιαστούν η βραβευμένη Ορχήστρα Ακορντεόν του Δημοτικού Ωδείου, υπό τη διεύθυνση του κ. Αλέξανδρου Τσούγιεφ, το Σύνολο Κιθαριστών, η Νεανική Χορωδία VIVO καθώς και η Ορχήστρα Εγχόρδων του Ωδείου σε ένα  πρόγραμμα κλασικού ρεπερτορίου και συνάμα ταιριαστό με τη χαρά των ημερών.

Σημαντική στιγμή της συναυλίας αποτελεί η πρώτη εμφάνιση της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας. Δομημένη στα πρότυπα μια συμφωνικής ορχήστρας, με πλήρη έγχορδα, ξύλινα και χάλκινα πνευστά καθώς και κρουστά, η Συμφωνική Ορχήστρα συγκεντρώνει στις τάξεις της μαθητές αλλά και καθηγητές του Ωδείου. Με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου θα συμπράξει η Νεανική Χορωδία VIVO σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Τη διδασκαλία των εγχόρδων έχει η κα Βίκυ Πατρώνα, των Πνευστών οι κ. Νίκος Βαλταδώρος και Πέτρος Πλωμαρίτης ενώ τη μουσική διεύθυνση της Ορχήστρας έχει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Επίσης, το Δημοτικό Ωδείο Πτολεμαΐδας και το ΚΟΙΠΠΑΠ, στηρίζοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο της “Ομάδας Αλληλεγγύης Πολιτών Εορδαίας”, θα δέχεται στην είσοδο της Συναυλίας τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν στους άπορους συμπολίτες μας αυτές τις εορταστικές μέρες

Η συναυλία έχει δωρεάν είσοδο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.