Ενημερωτική συνάντηση στην ΑΝΚΟ για τους Μελετητές – Γραφεία Συμβούλων



Ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί για τους Μελετητές – Γραφεία Συμβούλων  την Πέμπτη 20/12/12 και ώρα 11:00 πμ στα γραφεία της ΑΝΚΟ, Φον Καραγιάννη 1-3 Κοζάνη, 3ος όροφος, με θέμα την 2η πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος «Εφαρμογή της Προσέγγισης LEADER» του προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2007-2013.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται τα μελετητικά γραφεία (νομικά ή φυσικά πρόσωπα)  που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Μελετητών της ΑΝΚΟ, καθώς και όποιος ενδιαφερόμενος μελετητής επιθυμεί να παραστεί και να ενταχθεί στο Μητρώο Μελετητών.

Θα παρουσιαστούν αναλυτικά οι δράσεις που προκηρύχθηκαν (συνολικού προϋπολογισμού 7,5εκ €) και οι επιλέξιμες δαπάνες, οι Φάκελοι Υποψηφιότητας κάθε δράσης, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και επιλογής καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα συνοδεύουν το Φάκελο Υποψηφιότητας.

Επιπρόσθετα θα αναφερθούν οι διαδικασίες αξιολόγησης και επιλογής των προτάσεων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.