5η εξόρμηση δωρεάς μυελού των οστών στην ΚοζάνηΗ χρονιά κλείνει πολύ ικανοποιητικά στη δωρεά βλαστοκυττάρων και αρκετά ικανοποιητικά στην δωρεά Μυελού των Οστών στην περιοχή μας. Υπάρχει όμως τεράστια έλλειψη μοσχευμάτων για τους ασθενείς που χρειάζεται να υποβληθούν σε μεταμόσχευση Μυελού των Οστών και για αυτό δεν πρέπει να εφησυχάζουμε.

Διοργανώνουμε και λόγω των πολλών περιστατικών Λευχαιμίας στην περιοχή μια ακόμη εξόρμηση, την 5η για το 2012, για Δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών)  τη Δευτέρα 17, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 και τις ώρες 11:00 έως 13:30 στο τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.

Θα δώσουμε Δείγμα Αίματος (τόσο όσο στο μικροβιολογικό Εργαστήριο), ώστε να μπούμε στην λίστα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ως Δωρητές Αρχέγονων Αιμοποιητικών Κυττάρων (Μυελού των Οστών).
Όσοι ενδιαφέρονται, πέρα από αυτούς που δήλωσαν και έχουμε ήδη επικοινωνήσει μαζί τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο, ή να έρθουν στην Αιμοδοσία τις ώρες που προαναφέραμε.

** Επισημαίνουμε  ότι πλέον δίνουμε Αρχέγονα Αιμοποιητικά Κύτταρα από την φλέβα σχεδόν όπως δίνουμε Αίμα.

Βέβαια δεν σταματάμε εδώ, καθημερινά είμαστε στη διάθεση των ενδιαφερομένων για ενημέρωση γύρω από τα θέματα ΔΩΡΕΑΣ ΖΩΗΣ, από την Αιμοδοσία, την δωρεά Αιμοπεταλίων, την δωρεά Μυελού των Οστών, την δωρεά Βλαστοκυττάρων, αλλά και τη Δωρεά Οργάνων.
 
Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.2461040575 κινητό: 6977337561

ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ – ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Μιμηλίδου Ευτυχία

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.