Αντίθετος ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας να γίνει το «Χωριό του Αη Βασίλη» εκτός κέντρου



Μετά τις πληροφορίες που είχαμε για δημιουργία «χωριού του Αϊ Βασίλη» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της πάνω Πτολεμαΐδας, συναντηθήκαμε με την Δήμαρχο και της εκθέσαμε την κάθετη αντίθεσή μας, αφού θα δημιουργηθεί μια μόνιμη εγκατάσταση όπου θα καλείται να μεταβαίνει ο κόσμος, χιλιόμετρα από το κέντρο της Πόλης, για να νιώσει εορταστική ατμόσφαιρα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός, ειδικά σε μια εποχή που όλοι οι επαγγελματίες δίνουν αγώνα επιβίωσης, και περιμένουν την εορταστική περίοδο, ως μάννα εξ ουρανού για να τα βγάλουν πέρα.

Το φυσικό και εμπορικό κέντρο της Πόλης είναι ο καταλληλότερος χώρος για τις όποιες εορταστικές εκδηλώσεις προγραμματίζονται, τόσο για τους συναδέλφους, όσο και για τους κατοίκους του Δήμου.

Αφήνονται ανεκμετάλλευτοι χώροι όπως αυτός του Παλαιού Πάρκου, όπου και προσιτός είναι, και φυσική ομορφιά διαθέτει αλλά είναι και το σημείο που καταλήγουν όλοι οι πεζόδρομοι
της Πόλης.

Δεν στηρίζουμε καμία εκδήλωση που είναι ενάντια, όχι μόνο στους συναδέλφους, αλλά και εν γένει στους κατοίκους της Πόλης, που θα είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν λίγα μέτρα απ τα χωράφια, σε ένα απρόσωπο σημείο, όπου δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο ένα ιδιωτικό αναψυκτήριο.

Αντίθετα θα στηρίξουμε τις όποιες εκδηλώσεις προγραμματιστούν και γίνουν μέσα στην Πόλη, όπου το συμφέρον είναι κοινό, και όχι ενός.

Όταν ο Σύλλογος αγωνίζεται δυναμικά, πρωτοστατεί και αντιδρά για τον τόπο την ανάπτυξη και το μέλλον του, όταν αντιδρά και αγωνίζεται σε θέματα όπως το Νοσοκομείο, η Δ.Ο.Υ. κλπ, και συμπαραστέκεται στον Δήμο, είναι αρεστός.

Οταν ζητάμε τα αυτονόητα, όπως το συγκεκριμένο θέμα που αφορά τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δομές, ή το παραεμπόριο, ή την ανεξέλεγκτη λειτουργία της λαϊκής αγοράς, μας θέτουν απέναντι.
Εμείς καλούμε τους καταναλωτές να βγουν έξω τις εορταστικές ημέρες, και να περιδιαβούν το κέντρο και τις στολισμένες βιτρίνες των καταστημάτων, είτε έχουν την δυνατότητα να ψωνίσουν, είτε όχι, να δώσουν ζωή στην Πόλη, και να νιώσουμε όλοι μαζί την ζεστασιά των Χριστουγέννων.

Καλούμε επίσης τους συναδέλφους να κάνουν τον καλύτερο δυνατό στολισμό των καταστημάτων τους αλλά και τις καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές, ώστε να συμβάλει και ο εμπορικός κόσμος στην γιορτινή ατμόσφαιρα με οικονομικά ψώνια.

Ο Σύλλογος από την μεριά του θα κάνει τις καλύτερες δυνατές εκδηλώσεις για όλους.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος Χαρίλαος Τοσκίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.