Το τοπικό τμήμα της ΑΧΕΠΑ στην Κοζάνη αρωγός στον αγώνα κατά της φτώχειας

Οι μαθητές, οι εθελοντές του Ελεύθερου Σχολείου, αλλά και ολόκληρη η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τοπικό τμήμα της ΑΧΕΠΑ στην Κοζάνη, το οποίο πρόσφερε 42 ζευγάρια φόρμες, για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών σε ένδυση, ειδικά τους χειμερινούς μήνες του έτους, των μαθητών δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, που παρακολουθούν τα προγράμματα του Ελεύθερου Σχολείου,

Σήμερα, που η στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται περισσότερο από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, ανάλογες κινήσεις μας δίνουν δύναμη και ελπίδα, ενισχύοντας την πίστη μας ότι όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε δυνατότερα και ουσιαστικότερα στον αγώνα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr ή μέσω της σελίδας facebook/Arsis.Kozani.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.