ΣΑΤΕ: Ίδρυση περιφερειακού γραφείου στην Κοζάνη

Στην απόφαση δημιουργίας περιφερειακού γραφείου στη Δυτική Μακεδονία, με έδρα την Κοζάνη, προχωρήσε ο ΣΑΤΕ, μετά από σχετικό αίτημα σημαντικού αριθμού εργοληπτών, δεδομένου ότι τόσο τα προβλήματα του κλάδου, σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο, αυξάνονται διαρκώς λόγω της οικονομικής κρίσης, όσο και λόγω της μετατόπισης του “κέντρου βάρους” προγραμματισμού και υλοποίησης των έργων υποδομών στις Περιφέρειες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση και εξαιτίας όλων των παραπάνω, προκύπτει η ανάγκη δημιουργίας Περιφερειακών Γραφείων, όπου υπάρχουν ευάριθμα μέλη του Συνδέσμου, για αμεσότερη και πληρέστερη εκπροσώπηση έναντι των αρμόδιων αρχών.

Σημειώνεται ότι ο ΣΑΤΕ, κύριος φορέας εκπροσώπησης των Ελληνικών Εργοληπτικών Εταιριών, με 900 μέλη, ήδη έχει Περιφερειακά Γραφεία στη Κεντρική Μακεδονία με έδρα την Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη με έδρα το Ηράκλειο, στη Θεσσαλία με έδρα την Λάρισα και στη Δυτική Ελλάδα με έδρα την Πάτρα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΑΤΕ στη Θεσσαλονίκη εξετάστηκαν τα οξυμένα ζητήματα του κλάδου, υπό το πρίσμα των αλλαγών που επιθυμεί να προωθήσει το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών και Μεταφορών στη νομοθεσία υλοποίησης των Δημοσίων Έργων, αλλά και στο ΜΕΕΠ (Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων), και αποφασίστηκε να ξανασταλούν συγκεκριμένες προτάσεις προς το Υπουργείο, σε απάντηση σχετικών αιτημάτων.

sofokleousin.gr

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.