Τ.Ο. Κοζάνης Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή: Ομιλία στα γραφεία μας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις



Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012, στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης, η ομιλία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής κου. Τσακίρη Μιχαήλ, σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του κινήματος μας.

Δεκάδες συναγωνιστές και φίλοι του κινήματος μας από την Κοζάνη και τις γύρω περιοχές έδωσαν για μια ακόμη φορά το παρών και γέμισαν ασφυκτικά το χώρο των γραφείων μας, αποδεικνύοντας τη δυναμική της Χρυσής Αυγής στο νομό της Κοζάνης αλλά και γενικότερα στη Δυτική Μακεδονία. Η Εθνικιστική Ελληνική φωνή του κινήματος μας ακούγεται όλο και δυνατότερα στην ακριτική περιοχή μας, οι γραμμές μας πυκνώνουν από Έλληνες που τάσσονται στο πλευρό μας σήμερα που είμαστε η πραγματική Εθνική Αντιπολίτευση απέναντι στη λαίλαπα του εθνοκτόνου μνημονίου, απέναντι στους δουλοπρεπείς κυβερνώντες της εγχώριας τρόικας, απέναντι στην προδοτική αριστερά και τους δημοσιογράφους-κολαούζους τους.

Ο συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, για τις θέσεις του κινήματος μας σε θέματα οικονομίας, λαθρομετανάστευσης, για την ασφάλεια των συνόρων μας, για το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής, για την ανεργία που μαστίζει τον τόπο μας και για τις κινήσεις της ηγεσίας μας έτσι ώστε να είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις και να διαμορφώνουμε την πολιτική ατζέντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Ελλήνων και όχι των ξεπουλημένων ΜΜΕ της προπαγάνδας και του ψέματος.

Ακολούθησε συζήτηση και διάλογος με τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές, όπου κυριάρχησαν το θέμα της οικονομίας, της ανεργίας καθώς και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος όπου ο συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης Λορίδας Φαίδων έδωσε απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα και έκανε ένα μικρό απολογισμό των δράσεων της τοπικής.

Η εκδήλωση μας έκλεισε όπως συνηθίζεται με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, καθώς και του ύμνου του κινήματος μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.