Το Κιθαριστικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας σε Πανελλήνια Συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας στη Λάρισα



Σε Πανελλήνια Συνάντηση Ορχηστρών Κιθάρας και Κιθαριστικών Συνόλων συμμετείχε κατόπιν προσκλήσεως από το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας το Κιθαριστικό Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας υπό την καθοδήγηση του Στέλιου Καραγιαννίδη. Η Συνάντηση έλαβε χώρα το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες  του σχολείου μας ερμήνευσαν τα έργα:  Gavotte του P. van de Staak, Reflects Jazz του J. Fabiani και Rodriguesca του J. Riba.

Επιπλέον συμμετείχαν τα σύνολα: Ορχήστρας Κιθάρας της Μουσικής Σχολής  ‘Δημ. Τσιαβέ’  (Διδασκαλία: Ε. Κυπριώτη), το Κουαρτέτο Κιθάρας ‘Τετρακτύς’ του Μουσικού Σχολείου Βέροιας (Διδασκαλία: Λ. Μπέκιος), το Σύνολο Κιθάρας του Μουσικού Σχολείου Λαμίας (Διεύθυνση: Θ. Πάλλας), το Σύνολο Κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης (Διεύθυνση: Ε. Τσιλιπάκου), η Ορχήστρα Κιθάρας του Μουσικού Σχολείου Λάρισρας (Διεύθυνση: Θ. Καλαμπάκας), η Ορχήστρα Κιθαριστών ‘Veri Artisti’ του Δημοτικού Σχολείου Βέροιας (Διεύθυνση: Λ. Μπέκιος) και το σύνολο ‘Volos Company & Friends’ (Διεύθυνση: Ν. Χατζή). Στους συμμετέχοντες μαθητές και καθηγητές μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου συγχαίρει τους διοργανωτές της συνάντησης η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας αξιολογότατος θεσμός και δεσμεύεται την επόμενη χρονιά να είναι το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ο επίσημος διοργανωτής. Επίσης συγχαίρει και ευχαριστεί τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στα μονοπάτια της μουσικής τέχνης.

Ολοκληρώνοντας η Διευθύντρια οφείλει θερμές ευχαριστίες στον καθηγητή του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας κ. Στέλιο Καραγιαννίδη και το Δήμο Βοΐου για την διασφάλιση της δωρεάν μετακίνησης των μαθητών.   

Από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.