Pasta Papardelle με κοτόπουλο φιλέτο – κολοκυθάκια και αρωματικά βότανα, από τον Chef Σπύρο Πλιάκη



Μία εξαιρετική & άκρως υγιεινή συνταγή !

Συνταγή από τον Chef Πλιάκη Σπυρίδωνα – “Χρυσός Σκούφος”
«Μέλος στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, Όλυμπος Ζευς»

Παρόλη την ευκολία εκτέλεσης  και τα ελάχιστα υλικά – προσφέρει ένα πολύ εύγεστο και καλαίσθητο πιάτο που θα ξετρελάνει εσάς και τους καλεσμένους σας!

«Pasta Papardelle με κοτόπουλο φιλέτο-κολοκυθάκια και αρωματικά βότανα»

Υλικά (για 4 άτομα):

4 Φιλέτα κοτόπουλο στήθος
250γρ. Papardelle
1 Μεγάλο κολοκυθάκι
4 Κλαράκια φρέσκια ρίγανη
4 Κλαράκια σέλινο (μόνο φύλλα)
4 Κλαράκια φρέσκο δεντρολίβανο
Αλάτι – πιπέρι μαύρο
1 Μεγάλο λεμόνι
4 Κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
*Προαιρετικά : Λίγο σχοινόπρασο και Κεφαλογραβιέρα

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα Papardelle σε νερό που κοχλάζει με λίγο αλάτι, στο μισό χρόνο βρασμού προσθέτουμε το κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους.
Στραγγίζουμε από τα νερά και προσθέτουμε τα αρωματικά μας ψιλοκομμένα, αλάτι, πιπέρι και λάδι.
Ψήνουμε τα φιλέτα στη σχάρα και σερβίρουμε με φέτες λεμόνι.

Καλή σας όρεξη!

*Η συνταγή βρίσκεται στο καθημερινό μενού του καταστήματος «Χρυσός Σκούφος», στη κατηγορία διαίτης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.