Κάλεσμα του Μακεδονικού Κοζάνης για το παιχνίδι της Κυριακής με τα Λευκάδια



Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι, ο Μακεδονικός δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής με αντίπαλο τα Λευκάδια και απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους και τους φίλους του για να στηρίξουν την ομάδα με την παρουσία τους Φίλαθλοι. Ο Μακεδονικός καλείται να παρουσιάσει τον καλό του εαυτό, να ξεδιπλώσει τις δυνατότητές του, κόντρα στα τελευταία άτυχα αποτελέσματα και να δικαιώσει ΟΛΟΥΣ όσους πίστεψαν, και πιστεύουν, σε αυτόν.

Ελάτε την Κυριακή 25-11, , να βοηθήσετε με την παρουσία και το φίλαθλο πνεύμα τους ποδοσφαιριστές μας.

Ο δρόμος την φετινή χρονιά είναι δύσκολος, Η τύχη στα προηγούμενα παιχνίδια μας γύρισε την πλάτη , αλλά να είστε σίγουροι ότι ενωμένοι και όλοι παρόντες στο τέλος θα δικαιωθούμε, τερματίζοντας εκεί που πρέπει και αρμόζει στον αγαπημένο μας Μακεδονικό.

Η στήριξη των φιλάθλων είναι στοιχεία απαραίτητα στην ομάδα προκειμένου να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλούμε λοιπόν όλους τους Kοζανίτες να βρεθούν την Κυριακή …… στις εξέδρες του ΔΑΚ Κοζάνης , στο πλευρό της ομάδας

Να μην λείψει κανείς!

[iframe width=”590″ height=”443″ src=”http://www.youtube.com/embed/Fs2H8da74ns?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.