Προβλέψεις – συμβουλές στις δικές σας ερωτήσεις



katerina: θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε πώς θα πάνε τα οικονομικά μου – επαγγελματικά μου – περιμένω κάποιες απαντήσεις κ κάποια χρήματα! 3,7,15,21 ευχαριστώ

Απάντηση:

Παρόλο που μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση τα πράγματα θα έρθουν όπως θέλεις εσύ.
Και οι απαντήσεις & τα χρήματα που περιμένεις σύντομα θα τα λάβεις και θα είναι θετικά για σένα.

 

 


Sotiris: Θα βρω σύντομα δουλειά; Έχω 7 μήνες που απολύθηκα – 17, 13, 21, 3.

Απάντηση:

Αγαπητέ sotiri

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην ζωή σου φυσικά προς όφελος σου. Βλέπω πως είσαι ψυχολογικά πολύ χάλια, θα έλεγε κανείς ότι περνάς
μια περίοδο κατάθλιψης,η συμβουλή που θέλω να σου δώσω όμως είναι πως  “οι δύσκολες καταστάσεις στην ζωή μας  πρέπει να μας κάνουν πιο δυνατούς, μην το αφήνεις να σε πάρει από κάτω”.

Συνέχισε να ψάχνεις για δουλειά,μην τα παρατήσεις επειδή άρχισες να απογοητεύεσαι  και σύντομα θα αποκατασταθείς επαγγελματικά,φυσικά να γνωρίζεις πως η νέα σου δουλειά θα είναι κάτι καινούριο για σένα.

Έχεις ένα μεγάλο δίλημμα,πιθανών να είναι γιατί σκέφτεσαι να φύγεις από τον τόπο διαμονής σου και αυτό σε αγχώνει πολύ διότι συνεπάγεται με μεγάλες αλλαγές στην ζωή σου,μην το φοβάσαι όμως αν σου δοθεί η ευκαιρία
κάντο,θα είναι προς όφελος σου. Η Σημερινή σου κατάσταση είναι μια μπόρα που θα περάσει σύντομα.

Με τα νούμερα που μου έδωσες  αυτήν η αλλαγή θα έρθει πάνω σε 9 που σημαίνει ή 9 ημέρες ή 9 εβδομάδες με ανώτερο διάστημα τους 9 μήνες. Για να έρθει όμως δεν πρέπει να επαναπαυτείς,τίποτα δεν έρχεται από μόνο του στην πόρτα μας.

 


 

 

Stella: Δουλεύω σε μια επιχείρηση εδώ κ 20 χρόνια τώρα τελευταία όμως εξαιτίας της κρίσης γίνονται περικοπές καθώς κ απολύσεις!θα ήθελα να μάθω το μέλλον μου στην επιχείρηση!ευχαριστω! 21, 18, 12, 5

Απάντηση:
Αγαπητή stella

Παρόλο που οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις αυτήν την περίοδο είναι αρκετά δύσκολες, έχεις μεγάλα αποθέματα ψυχικής ενέργειας που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις σχεδόν τα πάντα.

Είσαι καλή στην δουλειά σου και η Θέση σου  δεν κινδυνεύει τουλάχιστον όσο κρατιέται η επιχείριση στα πόδια της(εννοώ όσο λειτουργεί θα είσαι και εσύ εκεί).

Το μέλλον σου είναι να παραμείνεις σε αυτήν, γι αυτό λοιπόν μην βασανίζεσαι από σκέψεις που σου προκαλούν άγχος.

 


 

ANNITA28: -ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ? 6,8,18,28

Απάντηση: Με τα νούμερα που μου δώσατε βλέπω πολλές δυσκολίες στα επαγγελματικά σας.

Ένα γεγονός το οποίο δεν περιμένατε σας έχει κάνει να χάσετε την ασφάλεια σας και να πέσετε ψυχολογικά. Θεωρείτε πως όλα γύρω σας καταρρέουν.

Στις δύσκολες καταστάσεις της ζωής μας πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα ψύχραιμα για να πέρνουμε σωστές αποφάσεις.

Εσείς έχετε ένα μεγάλο δίλημμα όσο αναφορά τα επαγγελματικά σας,δεν ξέρω εάν σκέφτεστε να κάνετε μια νέα δουλειά ή ίσως να αλλάξετε και τόπο διαμονής για μια καλύτερη ζωή.

Αυτό το δίλλημα σας έχει φέρει σε αδιέξοδο και σας έχει αγχώσει πολύ γι αυτό λοιπόν αφήστε το ένστικτο σας, να σας οδηγήσει.

Θα υπάρξει μια στασιμότητα  για ένα 6μηνο περίπου,έπειτα θα αρχίσει μια ανοδική πορεία στα επαγγελματικά σας.

Οπότε λοιπόν ψυχραιμία και στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

*(Παρακαλούμε, οι ερωτήσεις σας να είναι όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένες και σαφείς για καλύτερα αποτελέσματα).

 


 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.