Απόφαση του Δ.Σ. Κοζάνης για την διαθεσιμότητα υπαλλήλων ΔΕ αορίστου ΧρόνουΤο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης  συμφωνεί με τις αποφάσεις της ΚΕΔΕ, που αναφέρονται στις επιπτώσεις  στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την ψήφιση και εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016.

Εκφράζει τη διαφωνία του με το μέτρο της διαθεσιμότητας εργαζομένων και θεωρεί ότι η αξιολόγηση και η ορθολογική αξιοποίηση του προσωπικού μπορεί να καλύψει υπάρχουσες ελλείψεις, ώστε να αξιοποιηθούν παραγωγικά όλοι οι εργαζόμενοι, ιδίως αυτή την περίοδο που ο Δήμος αναλαμβάνει σωρεία νέων αρμοδιοτήτων.

Δηλώνει ότι είναι αντίθετο στη θέση σε διαθεσιμότητα εργαζομένων του Δήμου, στους οποίους εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του και ότι δεν θα γίνει συμμέτοχο σ’ αυτή τη διαδικασία, ούτε θα συμβάλει με οποιοδήποτε τρόπο στην εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας.

Όλοι οι εργαζόμενοι στο Δήμο μας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου είναι αναγκαίοι και πολύτιμοι συνεργάτες στο αναπτυξιακό και κοινωνικό έργο του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα, ώστε να μην εφαρμοστεί το μέτρο της διαθεσιμότητας .

Η παρούσα απόφαση πήρε αριθμό  620/2012.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.