Παρθένος



Ένας θετικός και έντονος μήνας είναι αυτός για σας και θα εργαστείτε σκληρά αλλά θα πετύχετε. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με λάθος διατυπώσεις, παρορμητικά λόγια και επικοινωνία. Θα βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε, ωστόσο δεν θα έχετε και τόσο εμπιστοσύνη στους γύρω σας. Θα αναλάβετε την πρωτοβουλία και θα εργάζεστε με δημιουργικότητα, η οποία θα αποφέρει πρόοδο. Δεν θα έχετε και τόση αυτοπεποίθηση ενώ το άγχος και η ανησυχία σας θα σας καταβάλουν.

Η σταδιοδρομία σας θα είναι σε θετική φάση. Η αύξηση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων σας και η έντονη αλληλεπίδραση με τους πελάτες σας, θα είναι αισθητές. Οι πιθανότητες να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον χώρο εργασίας σας είναι αυξημένες. Κάποιο πλήγμα στα σχέδια σας είναι δυνατόν να συμβεί, που θα οφείλεται σε κάποια παρεξήγηση με τους συνεργάτες σας.

Τα οικονομικά ζητήματα θα είναι θετικά ως επί το πλείστον, αν και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν ανησυχία. Θα υπάρξει σημαντική βελτίωση προς το τέλος του μήνα. Τα έσοδα σας θα είναι καλά, αλλά με κάποια αστάθεια.

Η αισθηματική ζωή, για τους αδέσμευτους, θα είναι θετική. Θα κάνετε πολλές κοινωνικές επαφές, ενώ η γοητεία σας θα είναι έντονη. Οι πιθανότητες να κάνετε μια ξαφνική και ενδιαφέρουσα σχέση είναι αυξημένες. Εάν είστε δεσμευμένοι, αυτός θα είναι καλύτερος μήνας από τον προηγούμενο. Κάποια θέματα που έχουν μείνει ανεπίλυτα, θα μπορούσαν να σας τραβήξουν την προσοχή, αλλά γενικά, αυτή είναι μια ευτυχισμένη φάση στην ζωή σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.