Καταλήψεις και στάση εργασίας στο Δήμο Κοζάνης



Υπό κατάληψη βρίσκεται από χθες το γραφείο προσωπικού στο Δήμο Κοζάνης, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η ΠΟΕ ΟΤΑ, αντιδρώντας στα νέα μέτρα. Στο μεταξύ η ΠΟΕ ΟΤΑ έχει προαναγγείλει κινητοποιήσεις και την υπόλοιπη εβδομάδα. Σήμερα Τρίτη 13 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Κοζάνης συμμετέχουν στην Πανελλαδική Στάση Εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τέλος του ωραρίου.

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης με ανακοίνωση του καλεί τα μέλη του σε κατάληψη του Δημαρχείου στο κεντρικό κτίριο, σήμερα στο πλαίσιο της εφαρμογής του μνημονίου 3, με το οποίο ξεκινάνε οι απολύσεις και κανένας δεν πρέπει να αισθάνεται ασφαλής, όπως υπογραμμίζεται.

Αύριο Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής κινητοποίησης συμμετέχει επίσης η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τέλος του ωραρίου.

ΕΡΑ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.