Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού & ένταξης στην αγορά εργασίαςΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο εργαστήρι που διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, που είχε ως αντικείμενο τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την ένταξη στην αγορά εργασίας στο πλαίσιο των κοινών δράσεων. Η ανταπόκριση των νέων ήταν πολύ μεγάλη, με τα τμήματα να διευρύνονται αριθμητικά.  

Συνεχίζεται ο δεύτερος κύκλος των εργαστηρίων νεανικής επιχειρηματικότητας. Τα μαθήματα, λόγω της μεγάλης προσέλευσης,  πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, επί των οδών Μπακόλα & Σιαλβέρα στην Κοζάνη, κάθε Τετάρτη, 16.00-20.00.

Ο Δήμος γνωρίζοντας τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά ανεργίας που πλήττουν την περιοχή, δεδομένων των σκληρών οικονομικών μέτρων και  την αλλαγή στο τοπίο της απασχόλησης,  στοχεύει μέσω αυτών των δράσεων την παροχή εφοδίων και γνώσεων στους νέους, ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Οι παραπάνω «ανοιχτές» δράσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα και τον συντονισμό του Δήμου Κοζάνης και της Δομής Απασχόλησης &  Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, μέσω των οργανωμένων της υποδομών, Γραφείο Διασύνδεσης, Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, Γραφείο Πρακτικής Άσκησης.

Πληροφορίες στο τηλ. 24610 56250-3-4

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.