Ανεξάρτητοι Eλληνες Κοζάνης: To έγκλημα ολοκληρώθηκε!



Σε πλήρη εφαρμογή των οδηγιών της Τρόικα και των τοκογλύφων της Ευρώπης, αλλά και σε πλήρη αντίθεση με τις Ελληνίδες και τους Eλληνες, η τριμερής συγκυβέρνηση έγραψε χθες άλλη μία μαύρη σελίδα στον πλάτη του λαού μας.

Ξεχνώντας προεκλογικές υποσχέσεις και μη λαμβάνοντας υπόψιν τους τη συνεχιζόμενη εξαθλίωση των πολιτών 153 εκλεγμένοι βουλευτές έκαναν το χατίρι των πολιτικών αρχηγών και αγνόησαν τα θέλω του Ελληνικού λαού.

Το έγκλημα ολοκληρώθηκε μέχρι να έρθει η ώρα για το επόμενο.

Γιατί θα έρθει όσες υποσχέσεις κι αν δώσει ο αναξιόπιστος πλέον διάδοχος των Παπανδρέου – Παπαδήμου για τελευταία μέτρα και μειώσεις.

Οι  Ανεξάρτητοι Eλληνες κάναμε πράξη την υπόσχεσή μας για πόλεμο του μνημονίου γιατί όταν λέμε κάτι ισχύει για πάντα.

Κάποιοι προσπάθησαν να παρουσιάσουν τα μέτρα ως μονόδρομο.

Πράγματι έχουν δίκιο.

Είναι ο μονόδρομος που οδηγεί τη χώρα στο αδιέξοδο, στο γκρεμό, την καταστροφή και τα παιδιά μας σε ένα ανύπαρκτο μέλλον.

Είχαμε δημόσια καλέσει τους βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης να μην ψηφίσουν τα μέτρα, ακούγοντας τη συνείδηση τους και το λαό του τόπου μας.

Χαιρετίζουμε την απόφαση του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη να δηλώσει έστω «παρών».

Είναι απόφαση που δείχνει ότι η γενναιότητα των δυτικομακεδόνων δεν έχει εκλείψει στις μέρες μας, αρκεί να έχει συνέχεια.

Συγχαίρουμε τα μέλη της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για τη μαχητικότητα τους και ιδιαίτερα τη συντοπίτισσα βουλευτή μας κα Ραχήλ Μακρή.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέρα και νύχτα, σε χώρους δουλειάς, στην κοινωνία, παντού.

Μέχρι την ακύρωση του μνημονίου.

Μέχρι την απελευθέρωση της Ελλάδος από τους ξένους   και ντόπιους «Τοκογλύφους».   

Σ.Ε. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.