Σκηνές απείρου κάλους στη Βουλή! Παραβιάσεις του κανονισμού της Βουλής από τον πανικό τους!Βίντεο…



Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίζονται από το πρωί στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ο πανικός της κυβέρνησης να περάσει τα μέτρα έχει οδηγήσει σε απρόοπτα και ξεκάθαρες παραβιάσεις του κανονισμού της Βουλής.

Ο Ευ. Μεϊμαράκης στην προσπάθειά του να μην κριθεί από τους παρόντες βουλευτές το πολυνομοσχέδιο αντισυνταγματικό, παραβίασε τους κανόνες Βουλής και επέβαλε με το έτσι θέλω τους δικούς του κανόνες.

Όλα ξεκίνησαν Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, έθεσαν θέμα αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης διενήργησε ψηφοφορία δια απλής εγέρσεως.

Παρά το γεγονός ότι φάνηκε καθαρά ότι οι βουλευτές που σηκώθηκαν ήταν πολλοί περισσότεροι, το προεδρείο της Βουλής είδε τα… δικά του!

Ο πρόεδρος του Σώματος Ευάγγελος παρά τη ρητή διάταξη του άρθρου 100 του κανονισμού της Βουλής που αναφέρει ότι η απόφαση για το θέμα της αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου λαμβάνεται αποκλειστικά με ανάταση ή έγερση αποφάσισε τη διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας, παραβιάζοντας τον κανονισμό της Βουλής.

Πιθανώς γιατί είδε ότι αν επαναλάμβανε την καταμέτρηση των παρόντων η ψηφοφορία θα χανόταν.

Η αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν τόσο έντονες που ανάγκασαν τον πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη να διακόψει τη συνεδρίαση για 30 λεπτά.

Δείτε το βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα πως οι βουλευτές που σηκώνονται είναι πολλοί περισσότεροι.

Ωστόσο αμέσως το πλάνο αλλάζει και πλέον δείχνει την πτέρυγα όπου φαίνονταν οι λιγότεροι βουλευτές.

newsbomb.gr

[iframe width=”590″ height=”332″ src=”http://www.youtube.com/embed/qTlEu5HGWYI?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.