Δωρεάν προετοιμασία μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσεις στην ΚοζάνηΗ εθελοντική κίνηση «OpenCourse» με σύμμαχο την ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης προσφέρει και φέτος δωρεάν προετοιμασία σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου και των τριών κατευθύνσεων, με σκοπό την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις και καλεί τους υποψηφίους σε εγγραφές, κατά το διάστημα 05 έως 20 Νοεμβρίου.  

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι φοιτητικοί σύλλογοι των Πολυτεχνικών Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πιστεύοντας πως το πανεπιστήμιο ως ελεύθερος χώρος έκφρασης και μετάδοσης γνώσης και αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιούς κοινωνίας οφείλει να αφουγκράζεται την ανάγκη των μαθητών για μια ευκαιρία στην ανώτατη εκπαίδευση, στηρίζουν τις οικογένειες της Κοζάνης και τα όνειρα των μαθητών της Γ’ Λυκείου.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο «OpenCourse», οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι θέλουν να στηρίξουν εθελοντικά τη λειτουργία του και ο κάθε πολίτης ο οποίος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί περαιτέρω και να συνδράμει στην προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: opencourse@uowm.gr, στη σελίδα: www.facebook.com/opencourse, ή στα γραφεία της  ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, Αμύντα 4 και στο τηλέφωνο: 2461049799.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.