Γρηγοράκος σε Κουκουλόπουλο : «Κωλόπαιδο, σε φέραμε στο ΠΑΣΟΚ για να το διαλύσεις!»Τι οδήγησε τον βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο, υποστηρικτή του Ευάγγελου Βενιζέλου, να καταδιώκει στις σκάλες της Ιπποκράτους τον βουλευτή Πάρι Κουκουλόπουλο, έτερο υποστηρικτή του Ευάγγελου Βενιζέλου και να τον αποκαλεί «κ@λ@παιδο»;

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος ήταν εισηγητής στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις που ψηφίστηκε in extremis χθες στη Βουλή με 148 ψήφους αντί για 151 που απαιτεί η πλειοψηφία. Ο Κουκουλόπουλος κατηγορήθηκε ότι έσπειρε ζιζάνια στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ότι άλλα έλεγε στους βουλευτές και άλλα στην ολομέλεια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 9 αντάρτες που καταψήφισαν το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις προκαλώντας μείζον θέμα στην κυβέρνηση.

Αποτέλεσμα, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, γνωστός για το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο να τον κυνηγάει στις σκάλες της Ιπποκράτους ωρυόμενος «Κ@λ@παιδο σε φέραμε στο ΠΑΣΟΚ για να το διαλύσεις».

Με τον όρο «σε φέραμε» εννοούσε μάλλον ότι ο ίδιος προυπήρχε στο ΠΑΣΟΚ όσο ο κ. Κουκουλόπουλος ήταν ακόμη δήμαρχος Κοζάνης.

Με τον όρο «να το διαλύσεις» μάλλον εννοούσε ότι δεν κατάφερε να συγκρατήσει τους «αντάρτες» στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις.

Με τον όρο «κ@λ@παιδο» ίσως εννοούσε ότι ο ίδιος είναι καλύτερος υποστηρικτής του Ευάγγελου Βενιζέλου.

iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.