Υπογραφή σύμβασης της Β’ φάσης επέκτασης και αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης ΤρανοβάλτουΤην σύμβαση του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ – Β’ ΦΑΣΗ » υπέγραψε σήμερα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 132.405,00€,  με την Α’ φάση να έχει ολοκληρωθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Καμβουνίων, χρηματοδοτείται από τον Τοπικό Πόρο Ανάπτυξης και από ίδιους πόρους και ουσιαστικά με την ολοκλήρωση του θα δώσει, όπως τόνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος λύση σ’ ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Τρανοβάλτου από τις συχνές βλάβες στο συγκεκριμένο δίκτυο ύδρευσης.

Επίσης το Τρανόβαλτο και πιο συγκεκριμένα το έργο διαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων αφορά και η εκταμίευση χρηματικού ποσού με το οποίο θα αποπληρωθούν εργασίες που πραγματοποιήθηκαν για το συγκεκριμένο έργο. Το έργο θα συνεχίσει να εκτελείται ώστε την επόμενη χρονιά να παραδοθεί προς χρήση στην τοπική κοινωνία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.