Ο Βενιζέλος στα κάγκελα απειλεί με παραίτηση και τους στέλνει όλους στον Πάρη που είναι στα πάνω του!Από το kourdistoportocali.com 

Στα πάνω του-όσο στα πάνω μπορεί να βρεθεί ένας πασόκος-είναι τις τελευταίες μέρες ο Πάρης Κουκουλόπουλος. Ο Βενιζέλος τα έχει πάρει γενικώς με τις αντιδράσεις των βουλευτών του στη Βουλή και τους στέλνει όλους πακέτο στον Πάρη για να τα βγάλουν  πέρα μαζί του στην ανωτάτη πεζοδρομιακή. Σήμερα μάλιστα το κακό είχε παραγίνει και ο Βενιζέλος επαναλάμβανε διαρκώς:

-Όποιος νομίζει ότι είναι ευχάριστη η θέση μου, ας έλθει να δει τη γλύκα. Για τα υπόλοιπα πηγαίνετε στον Κουκουλόπουλο…

Αυτή τη στιγμή συνεδριάζει η Κ.Ο και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Το μόνο σταθερό σημείο αναφοράς στην Ιπποκράτους είναι ο Κουκουλόπουλος, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να τραβήξει από το στικάκι του Βενιζέλου την πραγματική λίστα Λαγκάρντ για να “ακυρώσει” εκείνη του Hotdoc.

Τα καλύτερα έρχονται, χάος, υπέροχο χάος και στη μέση ο Πάρης σε ρόλο συντονιστή… Σε ποια άλλη χώρα συμβαίνουν αυτά τα χολυγουντιανά πάρτυ – βλέπε σχετικό στιγμιότυπο…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.