Φλώρινα: Έκλεισαν τα σύνορα για τις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης!



Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη, η κινητοποίηση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι.

Έκλεισαν στις 11.00 το πρωί τα σύνορα στον τελωνειακό σταθμό της Νίκης, στο πλαίσιο της κινητοποίησης των κατοίκων της Φλώρινας, με αίτημα τη διάθεση φθηνότερου πετρελαίου θέρμανσης.

Στα σύνορα βρίσκονται μέλη του σωματείου βενζινοπωλών και της συντονιστικής επιτροπής αγώνα που γνωστοποίησαν ότι ανά μία ώρα θα επιτρέπουν για λίγα λεπτά τη διέλευση των οχημάτων καθώς, όπως επισημαίνουν, η κινητοποίηση είναι συμβολική και έχει στόχο όχι να δημιουργήσει προβλήματα στο κοινό αλλά να μεταφέρει το μήνυμα της τοπικής κοινωνίας στην κεντρική εξουσία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη, η κινητοποίηση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Την ίδια στιγμή κατέβηκε ο διακόπτης λειτουργίας του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού της ΔΕΗ στη Μελίτη ενώ έκλεισαν και οι υπηρεσίες και τα καταστήματα στη Φλώρινα. Παράλληλα, χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της πόλης.

newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.