Απόρριψη της συμβιβαστικής πρότασης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού από τα ΚΤΕΛ Κοζάνης

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας μας στη Γενική Συνέλευση που παραγματοποιήθηκε στις 26-10-2012 ημέρα Παρασκευή, με σχεδόν ομόφωνη απόφασή της (99% των ψήφων) αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση ανταλλαγής του οικοπέδου της στα Σέρβια με οικόπεδο του Δήμου Σερβίων στα ΟΤ 33Α και 33 και να προτείνει ως ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΗ πρόταση στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού τη μεταβίβαση από την εταιρία σ’ αυτόν του συγκεκριμένου οικοπέδου αντί τιμήματος ίσου με το πραγματικό του κόστος αγοράς και των δαπανών του που πραγματοποιήσαμε μέχρι σήμερα σ´αυτό ανερχόμενο στο συνολικό ποσό των 145.000 ευρώ.

Το τίμημα που είναι αδιαπραγμάτευτο θα καταβληθεί μετρητοίς κατά την υπογραφή του συμβολαίου, που θα γίνει μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου 2012 με τη φροντίδα του Δήμου και θα αφορά το ακίνητο στην πραγματική και νομική του σημερινή κατάσταση.

Πληροφορούμε τους πολίτες Σερβίων, ολόκληρη την τοπική κοινωνία και γενικά κάθε αρμόδιο ότι η εταιρία μας εξάντλησε με τη στάση της κάθε περιθώριο συνδιαλλαγής και έδειξε ποικιλοτρόπως το απαιτούμενο ενδιαφέρον για τους πολίτες των Σερβίων και την κοινωνία γενικά, αφού με την προτεινόμενη λύση οι επιβάτες και κυρίως οι πολίτες της περιοχής Σερβίων- Βελβεντού δε θα ταλαιπωρούνται, ούτε θα ξοδεύονται μεταβαίνοντας από το κέντρο Σερβίων στη μεγάλη απόσταση που προτείνει ο Δήμος. Η αυθαίρετη και παράνομη παρεμπόδισή μας στην εκτέλεση του έργου της ανοικοδόμησης του ακινήτου μας,  παρά το ότι αυτό κτίζεται με νόμιμη άδεια που εκδόθηκε με την απαραίτητη σύμπραξη του Δήμου και η άριστη συνεργασία μας μέχρι και τον Ιούλιο του 2012 ( μέχρι δηλαδή την έναρξη των οικοδομικών μας εργασιών), απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το αυτονόητο, ότι δηλαδή κανένας δεν μπορεί να  καταργεί με το έτσι θέλω, ούτε μπορεί να παρεμποδίζει την ιδιοκτησία και την περιουσία του άλλου χωρίς λόγο, ούτε μπορεί να εφευρίσκει πονηρά και εκβιαστικά δήθεν ανάγκες τροποποίησης του σχεδίου της πόλης για να “δεσμεύει” το ακίνητό μας- μολονότι αυτό αποτελεί απλή πρόταση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες που φυσικά θα κριθούν να αποφασίσουν και να ελέγξουν τη νομιμότητα των ενεργειών των εμπλεκομένων.
 
Με την απόφασή μας αυτή αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι περί παζαρέματος της ιδιοκτησίας μας, των απειλών και γενικά όσων άλλων ανεύθυνα είπαν ή σκέφτηκαν κάποιοι, ήταν εντελώς άστοχα και κακοπροαίρετα.
   
Aλλωστε την ίδια αληθινή, καθαρή και λογική στάση επιδείξαμε από την αρχή του θέματος που δημιουργήθηκε εντελώς αδικαιολόγητα και χωρία καμιά δική μας ευθύνη.
 
Για την Εταιρία
Ο Πρόεδρος και  Δ/νων Σύμβουλος
Ελευθέριος Πάλλας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.