Έρχεται το Extreme fighting για Παγκόσμιο και Διηπειρωτικό τίτλο στις 24 Νοέμβρη!



Η Prom Art που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, συμφώνησε να προχωρήσει στην διεξαγωγή διοργανώσεων Kick Boxing και με βάση το καλεντάρι της έχουμε στις 24 Νοεμβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα έναρξης  20:00, στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Αποθήκη 8,  σε χώρο 4000 ατόμων, την Kick Boxing διοργάνωση «Exteme Fighting». Για χώρους προπώλησης εισιτηρίων καθώς και το αντίστοιχο κόστος εισιτηρίων θα μπορείτε σύντομα να ενημερωθείτε στο facebook.com/promartagency & στο promart.gr. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο μοναδικός Στάθης Παναγιωτόπουλος από το Ράδιο Αρβύλα, ενώ το dj support θα έχει ο γνωστός dj της Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζήσου, οποίος και ανήκει στο δυναμικό της εταιρίας.  Η βραδιά  θα κορυφωθεί με την εμφάνιση των Nigma!

Η άριστη συνεργασία του executive /marketing manager της εταιρίας κ. Σωκράτη Ακριτίδη με τον Έλληνα «γκουρού» των ρινγκ σπορ Γιώργο Περγιάλη κατέληξε σε συμφωνία, με προοπτική και σχέδια που στη συνέχεια θα απολαύσουν οι φίλοι του αθλήματος. Ο Γιώργος Περγιάλης ο οποίος για την διοργάνωση της Θεσσαλονίκης παράτεινε την εδώ διαμονή του – έδρα του τα τελευταία 3 χρόνια είναι η Μελβούρνη,  Αυστραλίας.- μέχρι τον Δεκέμβρη. Ήδη όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία και η κάρτα των αγώνων έχει ως εξής:

Ποιοι διεκδικούν τίτλους;
ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΡΤΑ ΑΓΩΝΩΝ “EXTREME FIGHTING” EVENT:

1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΚΑΡΙΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) VS ALIM NABIYEV (UKRAINE) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ WKBF K- 1 : 5 X 3
2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ (ΕΛΛΑΔΑ) VS ARTYOM LITVINENKO (UKRAINE) ΔΙΕΙΠΗΡΩΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ WKBF K -1 : 5 X 3
3. EMMANOYΗΛ ΤΣΕΛΑ VS ΝΙΟΝΙΟΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ  S – 1 SUPER FIGHT FULL MUAY THAI : 5 X 3
4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) VS MAREK MOIOTOV (RUSSIA) ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ WKBF Κ – 1 : 5 X 3

MAIN EVENT:
Ο τέως junior παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing (WPKA) και σημερινός Ευρωπαϊκός πρωταθλητής (WAKO) Βασίλης Κακαρίκος είναι ο πρώτος επαγγελματίας αθλητής του Kick Boxing που υπέγραψε συμβόλαιο 5ετές παρακαλώ με την Prom Art και πάντα με τις «ευλογίες» του μάνατζερ του Γιώργου Περγιάλη ενώ αναμένεται να υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι αθλητές στην πορεία. Ο “North” Κακαρίκος σε ένα από τα 2 main event της «Extrεme Fighting» βραδιάς, αντιμετωπίζει τον Ουκρανό Alim Nabiyev. Ο 18χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing ( WPKA 2011) και παγκόσμιος πρωταθλητής του Muay Thai (IFMA 2011) Nabiyev, δεν θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος για τον «Βόρειο», που όμως θέλει διακαώς να γιορτάσει τα 25του γενέθλια με έναν παγκόσμιο τίτλο μέσα στο σπίτι του.

Το δεύτερο «κλου» της βραδιάς είναι ο Καβαλιώτης 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing (WPKA & WAKO) Γιάννης Σοφοκλέους που αντιμετωπίζει τον Ουκρανό Artyom Litvinenko. Ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στο χώρο του ελληνικού Kick boxing, με τεράστιες διακρίσεις και παγκόσμιες συμμετοχές, ο Γιάννης Σοφοκλέους προέρχεται από νίκη στην Καβάλα – 25 Αυγούστου vs Metin Yoruk -, από την άλλη ο 21χρονος «πεινασμένος» Litvinenko είναι πρωταθλητής Ουκρανίας σε Kick Boxing (WAKO) & Muay Thai (IFMA).

Ο πολύπειρος Θεσσαλονικιός Δημήτρης Κυρκόπουλος αντιμετωπίζει τον Ρωσσο «Molotov» Marek Moiotov Gruska του προπονητή Floritsianu Florin σε ένα πολύ δυνατό ματς, ενώ το Muay Thai έχει την τιμητική του στην διοργάνωση με έναν S -1 super fight μεταξύ του Λαρισαίου Νιόνιου Δουβίτσα – τον Αύγουστο διεκδίκησε τον παγκόσμιο τίτλο στα “Queen’s Cup” από τον Ταϊλανδό Somdej Kietpompet – και του φιναλιστ των φετεινών S -1 Εμμανουήλ Τσέλα του Kru Θωδορή Γκίτσα.
   
Μείνετε συντονισμένοι!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.