Παραχωρείται τμήμα του Στρατοπέδου «Μακεδονομάχων»!Στην ανακοίνωση της παραχώρησης τμήματος του Στρατοπέδου «Μακεδονομάχων» προκειμένου να γίνει χώρος στάθμευσης, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες για χώρο πάρκινγκ της Αστυνομίας, προχώρησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, το πρωί του περασμένου Σαββάτου, κατά τον εορτασμό του προστάτη της Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου.

Η παραχώρηση θα γίνει εντός των αμέσως επόμενων ημερών, έναντι συμβολικού τιμήματος, όπως τόνισε σχετικά ο κ. Μαλούτας, δίνοντας έτσι λύση σε ένα μεγάλο αίτημα της διοίκησης της Αστυνομίας στην περιοχή, ενώ μάλιστα σχετικές επαφές είχε για το θέμα εδώ και αρκετούς μήνες ο Δήμαρχος Κοζάνης με το αρμόδιο Υπουργείο.

Την είδηση υποδέχθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου»,  με ιδιαίτερη ικανοποίηση, τόσο ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Βάιος Χονδρός, όσο και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κοζάνης Γεώργιος Καραΐτσης.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.