Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία με το μουσικό σχήμα Karlsruher Konzert-Duo και την Υψίφωνο Μυρσίνη ΜαργαρίτηΣυναυλία με το μουσικό σχήμα Karlsruher Konzert-Duo από την Γερμανία και την Υψίφωνο Μυρσίνη Μαργαρίτη,  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης.

Ο Δήμος Κοζάνης, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας και το Γενικό Προξενείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία του εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης της Κοζάνης, διοργάνωσαν τη συναυλία με έργα για πιάνο και τσέλο, που εκτέλεσαν η Dagmar Hartmann στο πιάνο και ο Reinhard Armleder στο τσέλο. Μαζί τους και η Υψίφωνος Μυρσίνη Μαργαρίτη.

Δείτε το βίντεο:

[iframe src=”http://player.vimeo.com/video/51986664?color=ffffff” width=”589″ height=”442″ frameborder=”0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.