Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με τον βουλευτή Γιώργο Κασαπίδη



Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης είχε ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας με τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Γιώργο Κασαπίδη, στο πλαίσιο της συνάντησής τους το πρωί της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2012, στο γραφείο του Δημάρχου.

Συγκεκριμένα συζήτησαν για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και τους τρόπους με τους οποίους αυτή μπορεί να επιτευχθεί, ενώ ανέλυσαν την συμβολή του πρωτογενή τομέα στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου και της περιοχής του Δήμου Κοζάνης ιδιαίτερα.
 
Επίσης, έθεσαν επί τάπητος ζητήματα όπως η ανάπτυξη  θερμοκηπιακού πάρκου στην Δημοτική Ενότητα Ελλησπόντου. Παράλληλα συζήτησαν το θέμα της αναβάθμισης του αστικού και περιαστικού πρασίνου με δενδροφυτεύσεις ευρείας κλίμακας,και ενέργειες προστασίας και ανάδειξης της σπάνιας χλωρίδας, της πανίδας και των οικοσυστημάτων. Τέλος έκλεισαν με μία ευρύτερη κουβέντα για τα πεπραγμένα του διευρυμένου Δήμου Κοζάνης και της περιοχής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.