«Ημέρα Καριέρας» την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στην ΚοζάνηΤο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης (ΕΒΕ) επικροτεί και στηρίζει την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της  Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, που σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού & κοινωνικής Παρέμβασης Π.Ε. Κοζάνης (Ε.Π.Τ.Α.Κ.), το Γραφείο Τοπικής Πρωτοβουλίας Απασχόλησης «www.ergasiakozani.gr» και τα Γραφεία Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και τη συμμετοχή του ίδιου του ΕΒΕ, διοργανώνει την «Ημέρα Καριέρας», Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 4:00-10:00 μμ., στις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Κοίλων.

Για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας αυτής καλούμε τις επιχειρήσεις – μέλη μας που επιθυμούν να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας με ανέργους της περιοχής σε επίπεδο πρακτικής άσκησης, άμεσης πρόσληψης ή ακόμα και μελλοντικής  δυνητικής συνεργασίας να δηλώσουν συμμετοχή, απευθυνόμενοι είτε στον  κ. Δρ Δημήτρη Μυλωνά, τηλ. 2461 351 191, mail: d.milonas@pdm.gov.gr, είτε  στο Επιμελητήριο της Κοζάνης στην κα Καρακουλάκη Κατερίνα, τηλ. 2461041693, mail: chambers@otenet.gr.

H «Ημέρα Καριέρας 2012» είναι μια εκδήλωση – γέφυρα μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου και των νέων. Πρόκειται για μια πιλοτική δράση της Π.Ε. Κοζάνης, η επιτυχία της οποίας θα οδηγήσει σε μελλοντική υλοποίησή της σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να φέρει σε επαφή συγκεκριμένες ομάδες εργασιακού δυναμικού με τοπικές επιχειρήσεις για την αναζήτηση και τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο. Πρόκειται για ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται ευρύτατα στο εξωτερικό και δίνει τη δυνατότητα της άμεσης διάθεσης θέσεων εργασίας, της προσωπικής επαφής ενδιαφερομένων με επιχειρήσεις, της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και τη δυναμική παρέμβαση της Περιφέρειας στην αναζήτηση λύσεων σε ένα συνεχώς διογκούμενο πρόβλημα.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.