Προοπτική αρκετού κρύου φαίνεται προς το τέλος του μήνα στην Ελλάδα…Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία φαίνεται πως θα έχουμε αρχικά μια βαθμίαια πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη η οποία θα γίνει αισθητή και θα κορυφωθεί την νεά εβδομάδα συνοδεία ψυχρών βοριάδων που θα πνέουν ισχυροί στα πελάγη. Αξιόλογες βροχές φαίνονται από την Κυριακή-Δευτέρα στην ανατολική και νότια χώρα και φαίνεται σε αρκετές περιοχές να σπάει το σερί ανομβρίας εδώ και 3 μήνες.

Ωστόσο η τάση του καιρού είναι να υπάρξει κάποια πιο έντονη ψυχρή εισβολή στα τέλη του μήνα ή στις αρχές του Νοεμβρίου που θα ρίξει εντυπωσιακά την θερμοκρασία για την εποχή και ίσως φέρει και τα πρώτα χιόνια σε αρκετές ορεινές περιοχές.

Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε τι θα γίνει τελικά ,παρ’ολα αυτά υπάρχει μια τάση για αρκετό κρύο στο τέλος του μήνα και στις αρχές του Νοέμβρη η οποία μένει να επαληθευτεί.

Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την επερχόμενη αλλαγή του καιρού από την Κυριακή και μετά στην Ελλάδα.

Επιμέλεια:Καραβίας Ιάσων(Jason)
dionysos-weather.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.