Ανακοίνωση της Κοζάνης 2004 σχετικά με τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Κοζάνη 2004 – Ακ. ΣιάτισταςΑνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Κοζάνης 2004 για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους βάση και στη σωστή τους διάσταση για όσο έγιναν την Κυριακή στο παιχνίδι Κοζάνη 2004 – Ακ. Σιάτιστα

Επειδή βλέπουμε τελευταία τις προσπάθειες να μεταφερθούν οι ευθύνες μόνο στην ομάδα μας για τα γεγονότα στο παιχνίδι της Κυριακής, δίνοντας συνειδητά μόνο το βάρος στις διαιτητικές αποφάσεις κι όχι στα γεγονότα στη συνέχεια…. Ενημερώνουμε ότι:
 
α) Είναι δικαίωμά μας και διαμαρτυρόμαστε κόσμια, για το πρώτο γκολ της Ακαδημίας Σιάτιστας, υποστηρίζοντας ότι δύο παίκτες της ομάδας της Σιάτιστας ήταν σε θέση οφ σάιτ. Συμφωνούμε με την υπόδειξη του κ. Κουτζιακουτζίδη που ήταν στην ευθεία, διαφωνούμε με την απόφαση του κ. Ζούγρα (να πάρει τη φάση επάνω του και να συνεχίσει το παιχνίδι) διότι ήταν 10 με 15 μέτρα πίσω από τη φάση κι αυτό δεν είναι προϊόν κανενός μοντάζ το ξέρει και ο ίδιος, το είδε κι όλο το γήπεδο.
 
β) Είναι δικαίωμά μας και διαμαρτυρόμαστε κόσμια για την απόφαση του διαιτητή να αποβάλλει τον προπονητή μας Στέφανο Γκουρτσούλη, νομίζοντας ότι πέταξε μπουκάλι … στη συνέχεια μάλλον κατάλαβε ότι έκανε λάθος διότι δεν υπήρχε κανένα μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο … οπότε για να δικαιολογήσει την απόφασή του στο φύλλο αγώνα έγραψε ότι τον απέβαλε επειδή κουνούσε επίμονα τα χέρια του και διαμαρτυρήθηκε έντονα.
 
Εδώ για εμάς κλείνει ο κύκλος του παιχνιδιού …. Το παιχνίδι τελείωσε και δεν αλλάζει τίποτα. Τα παράπονά μας για άλλους μπορεί να είναι δίκαια και για άλλους όχι. Λάθη έγιναν και θα γίνονται απ’ όλους που ασχολούνται … Τα δύο γεγονότα όμως που θα καυτηριάσουμε παρακάτω καλό είναι για όλους μας να μην ξανά γίνουν ποτέ.
 
α)Καταδικάζουμε αυτόν (δεν μπορούμε να τον αποκαλέσουμε φίλαθλο) που πέταξε το πλαστικό μπουκάλι με κίνδυνο να τραυματίσει ή τον διαιτητή ή κάποιον άλλον. Η ενέργεια του αυτή θα κοστίσει στην ομάδα με τιμωρία, χωρίς να φταίει. Μακριά λοιπόν τέτοιοι φίλαθλοι από εμάς. ….
 
Και β) Καταδικάζουμε την ενέργεια του εκνευρισμένου, όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε κ. Ζούγρα ο οποίος μπαίνοντας στα αποδυτήρια χτύπησε βίαια την πόρτα με συνέπεια να προξενήσει ζημιές σε ξένη περιουσία (δε θα σταθούμε φυσικά στο πόση χρηματικά είναι η ζημιά) εξάλλου για να μιλήσουμε και σε ποδοσφαιρικού όρους, τιμωρείτε η πρόθεση ….
 
Αν ένας έμπειρος διαιτητής όπως θεωρούμε τον κ. Ζούγρα αντιδρά κατά αυτόν τον τρόπο, πως περιμένουμε μετά από ορισμένους φιλάθλους που γνωρίζουμε πως έρχονται στο γήπεδο για να ξεσπάσουν από αυτά που τους συμβαίνουν στην καθημερινή τους ζωή …. να συμπεριφερθούν κόσμια? Αν ξεσπάσουν η ομάδα πρέπει να τιμωρηθεί. ΄Πώς περιμένουμε από τους ποδοσφαιριστές που στην ώρα του αγώνα μπορεί να έχουν μεγαλύτερο εκνευρισμό είτε από κούραση είτε από απειρία να σεβαστούν χωρίς να αντιδράσουν στις αποφάσεις των διαιτητών…? Εάν δεν σεβαστούν τις αποφάσεις δικαίως τιμωρούνται με κίτρινη ή κόκκινη κάρτα και χρηματικό πρόστιμο στην ομάδα.Ο κ. Ζούγρας όντως εκνευρισμένος που ξέσπασε σε άψυχο πράγμα (όπως είπε ο ίδιος για να δικαιολογηθεί την ώρα της προσωρινής διακοπής του αγώνα) θα τιμωρηθεί, από τις αρμόδιες αρχές, με κίτρινη, κόκκινη κάρτα ή χρηματικό πρόστιμο…?
 
Το ΔΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.