«Πλατεία Μιχάλη Παπακωνσταντίνου» θα ονομαστούν τα παλιά ΚΤΕΛ στην Κοζάνη



Πλατεία «Μιχάλη Παπακωνσταντίνου» θα ονομαστεί ο χώρος που λειτουργεί σήμερα ως πάρκινγκ στις πρώην εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Κοζάνης επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως αποφασίστηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης. Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου ήταν επιθυμία των οικείων του, καθώς o αείμνηστος Μιχάλης Παπακωνσταντίνου διατηρούσε το γραφείο του στην περιοχή αυτή, η ονοματοδοσία της πλατείας έγινε τιμής ένεκεν στον πολιτικό, σε μια σημαντική προσωπικότητα που ξεχώρισε σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της επιτροπής πάρκων παιδικών χαρών ,καλλωπισμού και ονοματοδοσίας οδών Μανώλης Παφίλης.

Εν τω μεταξύ την ημέρα της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης στις 7:30 το απόγευμα όπου και θα παρουσιάσει το ιστορικό χρονικό της περιοχής ο συγγραφέας Γιώργος Παφίλης, ενώ θα τοποθετηθούν και οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Παράλληλα το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποτείνει τιμή στους διατελέσαντες αυτοδιοικητικούς που βοήθησαν τον τόπο.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.