Υπηρεσίες Internet και Διαφήμισης από το KOZANILIFE.GR

kozanilife_portal_banner

Το KOZANILIFE.GR υφίσταται από την 1η Οκτωβρίου 2010. Γρήγορα στελεχώθηκε από έμπειρους ανθρώπους του χώρου: Δημοσιογράφους, φωτορεπόρτερς, διαφημιστές, web designers, γραφίστες.

Ο σκοπός της δημιουργίας του είναι να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενημέρωσης από τη μία και διαφημιστικές προτάσεις και λύσεις για την επιχείρησή σας από την άλλη.

Η ενημέρωση του KOZANILIFE.GR διεξάγεται καθημερινά από την συντακτική ομάδα του site. Το ύφος του KOZANILIFE.GR είναι “ανεξάρτητη” πηγή ενημέρωσης. Μέλημά μας είναι να σας παρέχουμε την ενημέρωση με τους πιο ευκρινείς τρόπους και πέρα από κάθε πολιτική πεποίθηση. Το σημαντικότερο για εμάς είναι ο λόγος σας, γι’ αυτό σας δίνουμε το βήμα  να μας πείτε τη γνώμη σας σχολιάζοντας κάποιο άρθρο, καταγγέλλοντας περιστατικά ή ακόμα δημοσιεύοντας άρθρα δικά σας που θέλετε ν’ ακουστούν.

Μέσα στα πλαίσια της διαφημιστικής μας δραστηριότητας είναι:

Προβολή της επιχείρησή σας μέσα από το KOZANILIFE.GR

Το KOZANILIFE.GR κέρδισe από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις στο κοινό της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο. Με επισκεψιμότητα συνεχώς αυξανόμενη και με ποσοστό νέων επισκεπτών στο 40% καθημερινά, σας δίνουμε τη δυνατότητα να προβάλετε την επιχείρησή σας στην καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ τιμής και ποιότητας.

Η σοβαρότητα και η αξιοπιστία του KOZANILIFE.GR είναι ο γνώμονας των συνεργασιών που αναπτύσσουμε.

Σχεδιασμός διαφημιστικού υλικού

Από εξειδικευμένους συνεργάτες καθώς και μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο των γραφικών τεχνών και στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Kατασκευή – Προώθηση εταιρικών ιστοσελίδων
*Πάνω από 250 εταιρικές ιστοσελίδες στο ενεργητικό των συνεργατών μας

Μελετάμε  τις ανάγκες σας και δημιουργούμε την κατάλληλη και αποδοτικότερη σελίδα για την καλύτερη εταιρική παρουσία σας στο διαδίκτυο με την καλύτερη σχέση τιμής/απόδοση. Συμβουλεύουμε τις επιχειρήσεις για την καλύτερη δυνατή λύση και σύμφωνα με τις ανάγκες τους αλλά και τους στόχους που θέτουμε μαζί για την επιτυχία τους αποφασίζουμε για την κατασκευή της Ιστοσελίδας αν θα είναι Στατική ή Δυναμική παίρνονται πάντα ως βασική παράμετρο το κόστος σε σχέση με την απόσβεση σε βάθος χρόνου.

Διανομή Φυλλαδίων σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα

Για την ασφαλέστερη και πάνω απ ’όλα αποτελεσματική διανομή διαφημιστικού υλικού των πελατών μας, σχεδιάζονται από πριν οι περιοχές όπου θα πραγματοποιηθεί η διανομή των φυλλαδίων, καθώς επίσης κατά τη διανομή των εντύπων πραγματοποιείται έλεγχος από δύο άτομα στις περιοχές που λαμβάνει χώρα η διανομή προς επιβεβαίωση.

Είμαστε οι αποκλειστικοί διανομείς φυλλαδίων της εταιρία Goody’s Α.Ε. στην Κοζάνη και με πολλές ακόμη επιτυχημένες διανομές σε εταιρίες της Δυτικής Μακεδονίας.

kozani-life-16

Επικοινωνία
kozanilife@gmail.com
6951257788

Copyright © 2015 kozaniLife.gr All Rights reserved

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.