Επίσκεψη μαθητών Νηπιαγωγείων στην Έκθεση Τροχαίας



troxaia ekthesi7645Οι λιλιπούτειοι μαθητές νηπιαγωγείων της Κοζάνης επισκέφθηκαν την έκθεση Τροχαίας Κοζάνης,  που λειτουργεί όλη την εβδομάδα με περίπτερο στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων, και λειτουργεί παράλληλα με την 28η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Κοίλων, στο προαύλιο του Εκθεσιακού! Οι μικροί μαθητές πήραν από πολύ νωρίς μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής από το φιλικό προσωπικό της Τροχαίας Κοζάνης, οι οποίοι τους μίλησαν για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και την τήρηση του, όπως και για τη σωστή οδήγηση του ποδηλάτου, πάντα με τη χρήση κράνους!

Οι πολύ θετικές αυτές δράσεις, γίνονται στο περίπτερο της Έκθεσης Τροχαίας. Όλο το διάστημα λειτουργίας της έκθεσης, μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, από τα σχολεία της περιοχής την επισκέπτονται, ενημερώνονται πάνω στην οδική ασφάλεια. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι μαθητές που πέρασαν από την έκθεση, θα λάβουν μέρος για την κλήρωση των ποδηλάτων της έκθεσης, που θα γίνει σήμερα.

Η τροχαία Κοζάνης μοίρασε σε όλα τα παιδιά ενθύμια για την επίσκεψη τους, και οι μικροί μαθητές υποδέχθηκαν την όλη διαδικασία με μεγάλη χαρά!

από τον Πρωινό Λόγο

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.