Χαριστικό – Ανταλλακτικό Παζάρι στην Κοζάνηarsis kozanis76547Η ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης και το entopiseto.gr διοργανώνουν το Σάββατο 29.09.2012, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το ολοήμερο χαριστικό – ανταλλακτικό παζάρι:

«Πότε θυμάσαι να χάρισες κάτι στον εαυτό σου»

«Μη πετάτε τίποτα», λοιπόν και κατά το διάστημα προετοιμασίας του παζαριού, από 18 έως 28 Σεπτεμβρίου, μπορείτε να φέρνετε: ρούχα, παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια, μικροαντικείμενα, μικροσυσκευές, διακοσμητικά είδη στο χώρο του entopiseto.gr, που βρίσκεται στην οδό Δημοκρατίας 38, τις ώρες από 18:00 έως 20:00. Μόνη προϋπόθεση τα αντικείμενα να είναι καθαρά, λειτουργικά και σε καλή κατάσταση.

Την ημέρα του παζαριού, όποιος θέλει και έχει τη δυνατότητα, μπορεί να φέρνει αντικείμενα τα οποία δεν του είναι πλέον «χρήσιμα», αλλά μπορούν να αποκτήσουν αξία χρήσης για κάποιον άλλον και να τα ανταλλάξει με ότι επιθυμεί. Η προσκόμιση ειδών δεν είναι υποχρεωτική, καθώς κάποιος μπορεί να πάρει κάποιο αντικείμενο χωρίς να αφήσει κάποιο άλλο.

Από την πρωτοβουλία δεν θα προκύψει κανένα χρηματικό κέρδος, καθώς ο μοναδικός στόχος είναι η δημιουργία ανθρώπινων δεσμών και η αναγέννηση της ανταλλακτικής αξίας μας, ως μια μορφή ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης των αγαθών. Μια προσπάθεια που στόχο έχει – έστω και για λίγο – την ανατροπή της σχέσης χρήματος και κέρδους, με τον άνθρωπο και διαπνέεται από την πίστη ότι «οι άνθρωποι είναι πάνω από τα χρήματα».

Περισσότερες πληροφορίες για το σκεπτικό της πρωτοβουλίας, πιθανούς τρόπους δικής σας συμμετοχής αλλά και συνεννοήσεις για την παράδοση αντικειμένων μπορείτε να αναζητήσετε στο τηλέφωνο: 6974340333 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@entopiseto.gr. 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.