Και η Παναθηναϊκή Συμμαχία στην έκθεση Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα

panathinaiki simaxia733721711

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, διοργανώνουν και φέτος την «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», για 28η συνεχή χρονιά. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία θέλοντας να βρεθεί για πρώτη φορά στην Βόρεια Ελλάδα, θα συμμετέχει στην έκθεση με το περίπτερο Νο 13 και καλούμε όλους τους φίλους Παναθηναϊκούς να γνωριστούμε από κοντά και αν θέλετε να γίνετε μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Για όποιον γίνει τακτικό μέλος στον χώρο της έκθεσης, θα του προσφέρεται εντελώς δωρεάν μία αναμνηστική φανέλα ( φανέλα αγωνιστικής περιόδου), ενώ για όποιον εγγραφεί ως e-member θα του προσφέρεται ένα μικρό αναμνηστικό δώροέκπληξη.

Σας περιμένουμε όλους για μία Παναθηναϊκή κουβέντα και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα υπάρξουν και άλλες παρόμοιες ενέργειες και σε άλλα μέρη της Ελλάδος.

Η Έκθεση θα λειτουργήσει από τις 19 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου 2012, στις εγκαταστάσεις των διοργανωτών Φορέων, στα Κοίλα Κοζάνης. Τις καθημερινές η έκθεση θα λειτουργεί 17:30-22:30, ενώ το Σαββατοκύριακο 10:30-22:30.

westtvnews.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.