Συμμετοχή της Χρυσής Αυγής Κοζάνης στην Πανελλήνια Αιμοδοσία



xrisi augi kozanis6y54Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 η εθελοντική αιμοδοσία της Τ.Ο. Κοζάνης στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, στα πλαίσια της Πανελλήνιας Αιμοδοσίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Δεκάδες συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Τ.Ο. Κοζάνης και σήμερα το απόγευμα ξεκινήσαμε όλοι μαζί με πορεία στους δρόμους της πόλης βροντοφωνάζοντας Ελληνικά και Εθνικιστικά συνθήματα μέχρι τις πύλες του νοσοκομείου όπου έγινε η αιμοδοσία.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία της αιμοδοσίας όπου συναγωνιστές δώσανε αίμα και μαζεύτηκε ικανός αριθμός μονάδων για την τράπεζα αίματος “Πράσινη Πτέρυγα” της Χρυσής Αυγής.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης για την συνεργασία και την υπομονή τους λόγω της αυξημένης προσέλευσης εθελοντών πέρα του αναμενόμενου.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι μπορούν να

επικοινωνούν στο τηλ. 6975 516883 εάν θέλουν να δώσουν εθελοντικά αίμα για λογαριασμό της Πράσινης Πτέρυγας ή αν έχουν ανάγκη από μονάδες αίματος.

Σήμερα με τη δράση της η Τ.Ο. Κοζάνης έδωσε την καλύτερη απάντηση σε όλους όσους κατηγόρησαν τη Χρυσή Αυγή για την Πανελλήνια Αιμοδοσία από Έλληνες για Έλληνες αραδιάζοντας απίστευτα ψεύδη και συκοφαντίες για την κίνηση αλληλεγγύης και προσφοράς του κινήματος μας προς τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό. Περαστικά σας κύριοι…

Τέλος, πάλι με πορεία προς τον αρχικό τόπο συγκέντρωσης η δράση μας έκλεισε όπως είθισται, με την απαγγελία του Εθνικού Ύμνου.

Ανάλογες δράσεις έγιναν και στην Καστοριά και στην Φλώρινα από τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής, επίσης με ικανοποιητική συμμετοχή.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.