5οι Πανελλήνιοι «Ευθύμιοι» Ιππικοί Αγώνες Πλαγιοτροχαστών – Σιάτιστας

alogo ipasia 34636Ο Ιππικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Σιάτιστας «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ» σας προσκαλεί στους 5ους Πανελλήνιους «Ευθύμιους» Ιππικούς Αγώνες Πλαγιοτροχαστών – Σιάτιστας, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10.00 πμ, στην 5ο χλμ παλαιάς Εθνικής  Οδού Σιάτιστας – Κοζάνης, απέναντι από το κτίριο ¨Γουλιώτα¨

Το πρόγραμμα, είναι το εξής:
Σάββατο :  16:00 – Συγκέντρωση των μελών του Συλλόγου, για την υποδοχή των αθλητών, ξένων και ντόπιων.  Η ΝΕΑ κ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ κυκλική πίστα, συνολικού μήκους 800 μέτρων, θα είναι ανοιχτή σε άλογα και ιππείς, με σκοπό να γίνουν τα κατάλληλα δοκιμαστικά. Διάφορα ιππικά “event” θα γεμίσουν το χρόνο των παρευρισκομένων. Το βράδυ θα ακολουθήσει γλέντι στην καντίνα του Συλλόγου, το οποίο θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους φιλοξενούμενους αθλητές, εκτός Σιάτιστας. Επιπλέον, σε κάθε αθλητή, που θα έρθει από μακρυά (εκτός Σιάτιστας) θα του χορηγηθεί ΔΩΡΕΑΝ δωμάτιο σε ξενοδοχείο.

Κυριακή: Στις 10:00 π.μ. ξεκινάνε οι προκριματικές κούρσες, στις κατηγορίες Ντόπια Αρσενικά – Πλαγιοτροχαστές, Ντόπια Θηλυκά Πλαγιοτροχαστές, καθώς και οι 2 κατηγορίες εισαγόμενων αλόγων Stadardbred Αρσενικά και

Stadardbred Θηλυκά. Επίσης, θα υπάρξουν και κούρσες, με άλογα Καλπασμού.

Καθ όλη τη διάρκεια της μέρας, θα λειτουργεί η καντίνα του Συλλόγου, με σκοπό να εξυπηρετεί τους παρευρισκομένους. Μετά το τέλος των αγώνων, θα γίνει και η απονομή των κυπέλλων στους νικητές.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Τζιλίνης Ζήσης : 6983201602

Παπούντζας Νικόλαος : 6946903012

Υπεύθυνος Κτηνίατρος : Χαλβατζής Παναγιώτης

sierafm.gr

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.