Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το θέμα της αιμοδοσίας στην Κοζάνη



xrisi avgi blackfont865Κατόπιν του θέματος που δημιουργήθηκε λόγω της πρόσθεσης εις την αφίσα για την Πανελληνια Ημερα Αιμοδοσιας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,  που αφορα την φραση , ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , εχουμε να αναφερουμε οτι σαν Χρυση Αυγη εστιαζουμε στο κοινωνικο εργο και την κοινωνικη προσφορα του Λαϊκου Συνδεσμου και οχι σε στενα πλαισια και σε παρερμηνείες .

Κατα ταυτα εμεις , σαν Χρυση Αυγή προσφερουμε το αιμα μας και δεν εχουμε καμμια διαθεση να υποδειξουμε τίποτε , στην Διοίκηση και στους αρμοδιους της αιμοδοσιας υπαλλήλους , για την διαχειριση του εν λογω προσφερομενου αιματος . Δεν υποκαθιστουμε , ουτω , ουδενα   ο οποίος ειναι  αρμοδιος να κρινει και να αποφασισει βασει της εργασιας και της εμπειριας του , δεν υποκαθιστουμε καμμια διοικηση οταν αυτη ειναι παρουσα και εξυπηρετει τον πολίτη, και δεν αντιποιουμαστε καμμια αρχη .

Ομοια δε δεν συναινουμε σε προβοκατσιες , κανενος , ειτε φυσικου προσωπου ειτε λοιπου φορεα , για μικροπολιτικους σκοπούς.Δεν εχουμε καμμια διαθεση να

υποδειξουμε την κατευθυνση του αιματος που θα δωσουμε πραγμα που δεν το επιτρεπει ουτε ο νομος . Κανουμε σαν Ελληνες πολιτες το καθηκον μας ετσι ωστε να υπαρχει επαρκεια αιματος στο Νοσοκομειο Κοζανης για οποιον συμπολιτη μας το χρειαστει.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.