Τι αποφάσισε το καρτέλ των καναλαρχών για τα τούρκικα και τις αμοιβές των τηλεαστέρων



tilekontrol tv 9869Απ’ το καρτέλ των πτηνοτρόφων στο καρτέλ των ιδιοκτητών καναλιών.

Όπως γνωρίζετε η Επιτροπή Ανταγωνισμού εντόπισε το καρτέλ των πτηνοτρόφων που κρατούσε τις τιμές στα κοτόπουλα σε υψηλά επίπεδα μέσα σε μια σειρά πρακτικές που αναπτύσσονταν σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Ένα άλλο καρτέλ αυτό των ιδιοκτητών καναλιών έχει αποφασίσει με αντίστοιχες πρακτικές να ρίξει τις τιμές για να μειωθεί στο ελάχιστο το λειτουργικό κόστος των σταθμών.

Στη κατεύθυνση αυτή αποφάσισαν να πεθάνουν στην πείνα τους Ελληνες ηθοποιούς.

Τα σήριαλ  πλέον θα τα παίρνουν τζάμπα απ’ τη γειτονική Τουρκία ενώ για τις ελάχιστες ελληνικές σειρές που πρόκειται να εγκρίνουν δεν πρόκειται να πληρώσουν τις εταιρίες παραγωγής τουλάχιστον για τα επόμενα δύο κρίσιμα χρόνια.

Η συμφωνία των ιδιοκτητών περιλαμβάνει και άλλα πολλά.

Προβλέπει…

κούρεμα των αποδοχών ακόμα και στα υψηλόβαθμα στελέχη. Απολύσεις σε μηνιαία βάση και βεβαίως κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και αναντικατάστασή τους από ατομικές. Το καρτέλ αποφάσισε ότι όποιος απολύεται από ένα κανάλι δεν πρόκειται να επαναπροσληφθεί από  αντίπαλο.

Πάντως μην περιμένετε να παρέμβει η Επιτροπή Ανταγωνισμού στους καναλάρχες.

Αυτοί δεν είναι… κοτοπουλάδες!

lykavitos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.