Η 10η Λαμπαδηδρομία στην Μεσοποταμία



tsaousidis milaei8756Συνεχίζει το ταξίδι της Φλόγα της Αγάπης η φλόγα της 10ης Λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, η φλόγα που ως σκοπό έχει την αφύπνιση όλων των Ελλήνων στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας και όχι μόνο.

Για 5η συνεχή χρονιά και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 10η λαμπαδηδρομία του Σ.Ε.Α Μεσοποταμίας Καστοριάς «Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».
 
Τη φλόγα παρέλαβαν το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 τα μέλη και οι φίλοι του ΣΕΑ Μεσοποταμίας στα όρια  του πρώην Δήμου Μεσοποταμίας  και αφού διέτρεξαν τα Δ.Δ. Κολοκυνθούς, Καλοχωρίου, Πτεριάς, Οινόης, και  Αγίας Κυριακής κατέληξε στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μεσοποταμίας όπου και πραγματοποιήθηκε και το άναμμα του βωμού. Στην μικρή τελετή παρευρέθησαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κος Σαββόπουλος Δημήτριος, Ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς κος Παρχαρίδης Χρήστος, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α Κοζάνης «Γεφυρα Ζωής» και εκπρόσωπος της Π.Ο.Σ.Ε.Α κος Τσαουσίδης Θεόδωρος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών Δυτικής Μακεδονίας κος Σιδέρης Δημήτρης και Αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Α Καστοριάς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κο Ισαακίδη Κων/νο και τον Αντιπρόεδρο κο Ασλανίδη Ελευθέριο. Ο Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Α Μεσοποταμίας δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους νεαρούς λαμπαδηδρόμους, τον Δντη της Αστυνομικής Δνσης και

τον Δκτη της Τροχαίας Καστοριάς για την διάθεση των τεσσάρων περιπολικών καθώς και τα πληρώματά τους, τον Δκτη του Νοσοκομείου Καστοριάς καθώς και το πλήρωμα του ασθενοφόρου που συνόδεψαν την πομπή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στην Γιαραμάζη α.ε. για την παραχώρηση για Τρίτη χρονιά αυτοκινήτου, για τις ανάγκες της Λαμπαδηδρομίας.

Η ΔΑΔΑ είναι μελέτη του τμήματος Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Τσαουσίδης Θεόδωρος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.