Η 10η Λαμπαδηδρομία στη Γαλατινή

lampadidromia kariditsa987698

Η φλόγα της Ζωής, η φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών συνεχίζει την πορεία της περνώντας και διανυκτερεύοντας στη Γαλατινή και στον εκεί Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Μεγάλος ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή μικρών και μεγάλων στην υποδοχή της φλόγας στην είσοδο του χωριού, εκεί την παρέλαβαν τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου και αφού διέτρεξαν τους δρόμους του χωριού κατέληξαν στην κεντρική πλατεία ανάβοντας το Βωμό.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο εκπρόσωπος της ΠΟΣΕΑ κ. Τσαουσίδης Θεόδωρος ο οποίος ευχαρίστησε το Δ.Σ. και τους κατοίκους της Γαλατινής για την προσφορά τους και για την αγάπη τους στο κίνημα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, τονίζοντας πως είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής αλληλεγγύης η Αιμοδοσία. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών Δ. Μακεδονίας τόνισε την έλλειψη Αίματος αλλά και ασκών από τα Νοσοκομεία και κάλεσε τους κατοίκους να επιβάλουν την τάξη με την αθρόα συμμετοχή τους στη επόμενη Αιμοδοσία. Εκ μέρους του ΣΕΑ Γαλατινής χαιρέτισε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλεξίου Γιώργος τονίζοντας πως οι κάτοικοι της Γαλατινής αγάπησαν τον Σύλλογο και είναι σίγουρο ότι θα τον πάνε κάθε χρόνο  και καλύτερα.

Η απόδειξη ήρθε την

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου με 40 μονάδες Αίμα και περισσότερους από 15 που θα αιμοδοτήσουν άλλη φορά. Ναι στη Ζωή, Ναι στην ποιότητα Ζωής για άλλη μια φορά από τον ΣΕΑ Γαλατινής.

Τσαουσίδης Θεόδωρος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.