Τσίπρας: Καλύτερα να γινόμασταν Αργεντινή για να μην χάσουμε την αξιοπρέπειά μας



tsipras 310 217 280 160Μια δήλωση που ήδη ξεσηκώνει μεγάλες αντιδράσεις έκανε στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια ερώτησής του για την πώληση του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου.

Ο κ. Τσίπρας είπε: “Καλύτερα να γινόμασταν Αργεντινή. Γιατί εκεί οι άνθρωποι μπορεί να πείνασαν στην αρχή αλλά τουλάχιστον διατήρησαν την αξιοπρέπειά τους. Εδώ και θα πεινάσουμε τελικά και θα έχουμε χάσει την αξιοπρέπειά μας…”

Αφορμή για τη δήλωση αυτή είναι η χθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που κατά τον κ. Τσίπρα δεν αλλάζει την κατάσταση για την Ελλάδα.

Στρεφόμενος μάλιστα προς τον κ. Στουρνάρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεψε ότι ο ελληνικός λαός θα εξεγερθεί σύντομα και ότι ακόμη οι ψηφοφόροι των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση θα

βγουν στους δρόμους εναντίον τους.

Από τη δική του πλευρά, ο κ. Στουρνάρας είπε ότι το κλίμα στην Ευρώπη αλλάζει και ότι η κυβέρνηση και ειδικότερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συμμετέχουν ενεργά σε αυτό.

lykavitos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.