Αγώνας Motocross από τον Α.Μ.Ο.Ε.MOTOKROSkozani8758Ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Ομιλος Εορδαίας (Α.Μ.Ο.Ε.) μέλος της Αθλητικής ΜΟΤΟσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.), στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων του, διοργανώνει τον 3ο αγώνα Motocross του 6ου κατά σειρά Περιφερειακού Πρωταθλήματος Δυτ. Μακεδονίας.

O αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 16-09-2012 και ώρα 11:00 π.μ. στην ανανεωμένη πίστα motocross του Ομίλου (περιοχή Τοπικής Κοινότητας Αγίου Χριστοφόρου Δήμου Εορδαίας) όπου με πολύ αγάπη, μεράκι, εμπειρία και γνώση στο άθλημα ανακατασκευάστηκε από τον Ομιλο και είναι έτοιμη να φιλοξενήσει αθλητές που θα αποτελέσουν στήριγμα στην προσπάθεια του Ομίλου να αναδείξει το άθλημα της μοτοσυκλέτας, που μπορεί και προσφέρει σε όλους εσάς τους θεατές ένα πραγματικό υπερθέαμα.

Με την ιδέα αυτή και στην  δύναμη που κρύβεται στη συνείδηση, συλλογικότητα και στην αλληλεγγύη των ανθρώπων που συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου καλούμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας εμψυχώνοντας τους αθλητές, διοργανωτές και όλους όσους είναι συμπαραστάτες αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Σας περιμένουμε!

Με τιμή
ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
Πρόεδρος Α.Μ.Ο.Ε.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.