Ανακοίνωση δημοσιογράφων της Δυτικής Μακεδονίας για την την δολοφονική επίθεση σε δύο νεαρά άτομα στην Βέροιαvia gipedon3452Οι δημοσιογράφοι της Δυτικής Μακεδονίας καταδικάζουμε με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την δολοφονική και άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν την περασμένη Κυριακή πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα στην Βέροια, δυο νεαρά άτομα από την Κοζάνη, μεταξύ των οποίων ήταν και ο γιός του δημοσιογράφου συναδέλφου Δημήτρη Κατσογιάννη.
 
Η επίθεση αυτή, θύματα της οποίας θα μπορούσαν να ήταν τα παιδιά οποιασδήποτε ελληνικής οικογένειας, επιβεβαιώνουν δυστυχώς την παραδοχή ότι για την εμπέδωση της ασφάλειας των πολιτών χρειάζεται να διανυθεί πολύς δρόμος ακόμη, αφού ανεγκέφαλοι χούλιγκανς συνεχίζουν να «αλωνίζουν» ανεξέλεγκτα εντός και εκτός γηπέδων με τα γνωστά αποτελέσματα.  
 
Καλούμε, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα

οδηγήσουν στην άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και στην σύλληψη των δραστών.
 
Οι Εργασιακοί Εκπρόσωποι των Δημοσιογράφων στη Δυτική Μακεδονία
Κώστας Δαβάνης
Κώστας Μαυρίδης
 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
ΜΜΕ Δυτικής Μακεδονίας
ΜΜΕ Κεντρικής Μακεδονίας
ΜΜΕ Ημαθίας
Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας
Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας
Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας
Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης
ΠΑΕ Βέροιας
ΠΑΕ Ολυμπιακός

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.