Οι Παραμυθένιες Κυριακές συνεχίζουν το Σεπτέμβρη στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης



paidakia kathonte vivliothikiΜετά τη μικρή θερινή ανάπαυλα και λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι, οι “Παραμυθένιες” Κυριακές επιστρέφουν, για να προσφέρουν δύο ακόμα δημιουργικά πρωινά (4 και 11/9) στους μικρούς μας φίλους.

Ένα πρωϊνό γεμάτο αφήγηση παραμυθιών συνοδεία μουσικής και κατασκευές που θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν δημιουργικά, θα προσφέρουν αυτή την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ., το ωδείο Δημόπουλου και το εικαστικό εργαστήρι House of Art.

Το εκπαιδευτικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα που ξεκίνησε από πέρυσι ο Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης και συνεχίζεται και φέτος μετά τη μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό της πόλης, απευθύνεται σε παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού και στόχο έχει να φέρει τους μικρούς φίλους κοντά στο παιδικό βιβλίο και στη διαδικασία της αφήγησης, μέσα από τη μουσική σύμπραξη, στο χώρο του δημοτικού Κήπου.

Χορηγοί της εκδήλωσης θα είναι το

κατάστημα καλλυντικών «Παφύλη» και ο Νίκος Τσικριτζής (Ώρα για σάντουϊτς).

Το μόνο που μένει είναι η δική σας συμμετοχή!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.