Έγκριση περιβαλλοντικών έργων για τις πλωτές εξέδρες της Λίμνης Πολυφύτουlimni polifitou02315151Πέντε μεμονωμένες παρόχθιες προσβάσιμες πλωτές προβλήτες σε λειτουργία σκάλας από-επιβίβασης οικοεπισκεπτών και προσωρινής ημερήσιας καταφυγής αλιευτικών – οικοτουριστικών σκαφών υδάτινης οικοξενάγησης καθώς και μία μεμονωμένη μη προσβάσιμη εξ’ ολοκλήρου πλωτή προβλήτα σε λειτουργία νησίδας οικοπαρατήρησης, περιλαμβάνει το έργο της ολοκλήρωσης του δικτύου λιμναίων υποδομών Πολυφύτου, οι περιβαλλοντικοί όροι του οποίου εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για πέντε πλωτές προβλήτες στο Βελβεντό, τα Ίμερα, το Σπάρτο, τα Κρανίδια και τα Σέρβια. Η μη προσβάσιμη πλωτή προβλήτα έχει χωροθετηθεί στην περιοχή Ρυμνίου και δεν διαθέτει πρόσβαση στην όχθη με στόχο την μηδενική παρέμβαση στην παρόχθια ζώνη. Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε Κοζάνης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.