Παραδοσιακό Ηπειρώτικο Πανηγύρι στις 24 Αυγούστου στην Κοζάνηpanigiri ipeiroton8976Για  πέμπτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης διοργανώνει στις 24 Αυγούστου 2012 και ώρα 9,00 μ.μ., ημέρα της εορτής του  Αγίου Κοσμά του Αιτωλού,  παραδοσιακό Ηπειρώτικο Πανηγύρι στο χώρο του Πάρκου Ηπειρωτών στην Κοζάνη.
 
Ο ιδιαίτερος, γνωστός και αγαπητός στο κοινό, ήχος του κλαρίνου  σε συνδυασμό με τους αυθεντικούς ήχους  από το βιολί, το λαούτο και το ντέφι είναι οι ήχοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν μια αυθεντική ηπειρώτικη ορχήστρα και προσδίδουν ένα ξεχωριστό χρώμα  στα τραγούδια της Ηπείρου.

Πιστός ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης στα παραδοσιακά ακούσματα, μακριά από νεωτερισμούς και προσθήκες  άλλων στοιχείων ξένων προς την παράδοσή μας, με την συνοδεία και εφέτος της καταξιωμένης  στο πανελλήνιο  ζυγιάς του Ηλία Πλαστήρα φιλοδοξεί να ταξιδέψει το κοινό της πόλης μας στα μουσικά μονοπάτια της Ηπείρου.

Σας περιμένουμε για να διασκεδάσετε μαζί μας.

Ο Χρόνος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.